Beauty & Wellness The New You

Beauty & Wellness The New You is een Schoonheidssalon gelegen aan Gerrit Peuscherstraat 345 in Hengelo.

Meer informatie over Beauty & Wellness The New You in Hengelo

The New You is een beauty- en wellnesscentrum gevestigd in Hengelo. Ze bieden diverse behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, manicure, waxen, pedicure, Shellac, massages, micro-needling, acne- en anti-rimpelbehandelingen. Ze werken met hoogwaardige producten van Cenzaa. Het doel is om uw huid te verbeteren en te ontspannen. The New You staat bekend om hun persoonlijke aandacht en advies op maat. Daarnaast bieden ze ook Shellac nagelbehandelingen aan die tot twee weken mooi blijven. Het centrum is alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat Beauty & Wellness The New You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty & Wellness The New You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty & Wellness The New You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty & Wellness The New You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beauty & Wellness The New You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty & Wellness The New You

Bezoekers bekeken ook