Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste

Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste is een Schoonheidssalon gelegen aan Johannaweg 8B in Hengelo.

Meer informatie over Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste in Hengelo

Beauty Salon SaSa is een massage- en schoonheidssalon in Hengelo. De eigenaresse, Sabrina Van der Linde, heeft een opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste en masseuse. Haar salon heeft een oosterse uitstraling en bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang en gratis parkeergelegenheid. Er wordt alleen op afspraak gewerkt om gasten rust en privacy te bieden. De salon biedt ook speciale behandelingen aan, zoals de Aftersummer Treatment voor het gezicht. Deze behandeling is alleen geldig in september en kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website, samen met de nieuwe openingstijden vanaf mei 2023. Het is belangrijk om een afspraak te maken en eventuele COVID-19 klachten op tijd te melden, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Wil je weten wat Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Sasa masseuse- en schoonheidsspecialiste

Bezoekers bekeken ook