Beautysalon Sense By Suus

Beautysalon Sense By Suus is een Schoonheidssalon gelegen aan Hengelose Esstraat 54 in Hengelo.

Meer informatie over Beautysalon Sense By Suus in Hengelo

Susanne Nijlant is een enthousiaste schoonheidsspecialiste die sinds 2004 met plezier werkt. Na een aantal jaar bij Saré Sauna & Beauty te hebben gewerkt, heeft ze haar droom van een eigen salon, Beautysalon SenSe by Suus, kunnen verwezenlijken. Haar doel is om de klant in haar salon een gevoel van complete ontspanning te geven en tegelijkertijd de huid te verbeteren. Ze gebruikt hiervoor producten op basis van plantenextracten en essentiële oliën. Daarnaast besteedt ze veel tijd aan massage en drukpunten om de doorbloeding te verbeteren en afvalstoffen af te voeren. SenSe heeft 15 betekenissen, waaronder zin, gevoel en begrijpen, wat ook de filosofie van de salon weerspiegelt. Bij Beautysalon SenSe kan je terecht voor gezichtsbehandelingen en deze kunnen worden aangevuld met andere behandelingen zoals harsen, epileren en verven. Je kunt ook cadeaubonnen bestellen. Voor een afspraak kun je bellen, appen of mailen. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, zowel overdag als 's avonds. De salon is gevestigd aan de Hengelose Esstraat 54 in Hengelo.

Wil je weten wat Beautysalon Sense By Suus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Sense By Suus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Sense By Suus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Sense By Suus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beautysalon Sense By Suus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Sense By Suus

Bezoekers bekeken ook