Beautysalon Steffi

Beautysalon Steffi is een Schoonheidssalon gelegen aan Woolderesweg in Hengelo.

Meer informatie over Beautysalon Steffi in Hengelo

Beautysalon Steffi in Hengelo biedt persoonlijke aandacht en advies voor de huid. Ze specialiseren zich in peelings van Ekseption voor een effectieve werking. De salon biedt verschillende behandelingen aan, waaronder een huidanalyse en gelaatsbehandelingen. De peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis en bevatten ingrediënten zoals papaya, pompoen, komkommer en suikerriet. Beautysalon Steffi is alleen geopend op afspraak, met mogelijkheid tot boekingen in de avond. Voor meer informatie of advies kan er contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Beautysalon Steffi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Steffi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Steffi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Steffi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beautysalon Steffi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Steffi

Bezoekers bekeken ook