Beimer Winkel

Beimer Winkel is een Slagerij gelegen aan Winkelcentrum Hasselo, Christiaan Langefeldstraat 55 in Hengelo.

Meer informatie over Beimer Winkel in Hengelo

Beimer Meat is een rundvleesverwerkingsbedrijf dat streeft naar kwalitatief en verantwoord rundvlees voor een betaalbare prijs. Ze hebben rechtstreekse contacten met gecertificeerde slachterijen en proberen de lijnen zo kort mogelijk te houden. Ze betrekken de runderen uit heel Europa en hebben altijd aandacht voor het dierwelzijn. Het bedrijf is opgericht in 1957 door Wim Beimer senior en wordt nu geleid door zijn zoon, Wim Beimer junior. In de loop der jaren hebben ze verschillende uitbreidingen gehad, zoals Beimer Specials en Beimer Retail. Ze kopen uitsluitend melkkoeien in, die melk én vlees leveren, waardoor de water- en CO2-voetafdruk van de vleesproductie laag is. Beimer Meat heeft een fabriek in Enschede en bedient klanten in heel Europa en wereldwijd. Ze hebben certificaten die de kwaliteit van hun producten waarborgen en hebben een platte organisatie met korte lijnen. De persoonlijke aanpak en Twentse nuchterheid zijn hun kracht.

Wil je weten wat Beimer Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beimer Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beimer Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beimer Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beimer Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beimer Winkel

Bezoekers bekeken ook