Bella Contour

Bella Contour is een Ontharing met laser gelegen aan Else Mauhsstraat 18 in Hengelo.

Meer informatie over Bella Contour in Hengelo

Bella Contour is een professionele salon in Hengelo waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen op het gebied van beauty. De salon biedt onder andere laserontharing, waxen, wenkbrauw- en wimperstyling aan. Met de Diode Laser Ice Wave 3 wordt definitief ontharen mogelijk gemaakt. Daarnaast kunnen je wenkbrauwen in de perfecte vorm worden gestyled en kun je genieten van een wimperlift die tot wel 6 weken blijft zitten. Bella Contour werkt met de beste merken en apparatuur om de behandelingen van de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. De salon heeft ook positieve reviews ontvangen van tevreden klanten, waaronder Judith Spekschate, Zohra ten Vaarwerk, Pien Morsink, Claudia van Dillen en Anouk Westerman. Bella Contour is alleen geopend op afspraak en de openingstijden variëren van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Bella Contour verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bella Contour of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bella Contour? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bella Contour het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bella Contour reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bella Contour

Bezoekers bekeken ook