Bethel Pinksterkerk Hengelo

Bethel Pinksterkerk Hengelo is een Pinksterkerk gelegen aan Weusthagstraat 1 in Hengelo.

Meer informatie over Bethel Pinksterkerk Hengelo in Hengelo

Wij geloven in Jezus en houden van God en mensen, ongeacht leeftijd, afkomst, emplooi of interesses. Geloven gaat gepaard met een warme verbondenheid met elkaar, omdat Gods liefde niet voor jezelf gehouden kan worden. Geloven betekent je diepste gevoelens delen met God, zonder schaamte voor het verleden. Door Zijn verlossing kun je jouw ervaringen delen met anderen. Geloven is groeien in God, zodat Hij je talenten kan ontwikkelen voor Zijn werk. Het is een onomkeerbaar, onstuitbaar en intens proces van vernieuwing. Geloven is samen worden. De Bethel Pinksterkerk in Hengelo is een algemeen nut beogende instelling en de contactgegevens zijn te vinden op hun website. Daarnaast worden er binnenkort verschillende evangelisatiediensten gehouden, waarvan de livevideo's na 15.30 uur bekeken kunnen worden.

Wil je weten wat Bethel Pinksterkerk Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethel Pinksterkerk Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethel Pinksterkerk Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethel Pinksterkerk Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bethel Pinksterkerk Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethel Pinksterkerk Hengelo

Bezoekers bekeken ook