Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Het Plein 190 in Hengelo.

Meer informatie over Bever in Hengelo

Bever Hengelo is een winkel die gespecialiseerd is in buitenavonturen. Met een oppervlakte van 1550 m2 en bijna 400 merken onder één dak, bieden ze alles wat je nodig hebt voor wandelen, kamperen, fietsen, reizen en werken in de buitenlucht. De enthousiaste buitenexperts helpen je graag om precies te vinden wat je zoekt. Daarnaast biedt de winkel verschillende services aan, zoals winkelen op afspraak en het ophalen van bestellingen in de winkel. Ook kun je bij Bever Hengelo terecht voor onderhoud en reparatie van je uitrusting. In de winkel is er gratis WiFi beschikbaar en kun je gebruik maken van interactieve schermen om productinformatie en reviews te bekijken. Ben je niet in de buurt van Hengelo? Bever heeft ook winkels in Deventer, Doetinchem, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Steenwijk.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook