BEWEEG. boutique gym

BEWEEG. boutique gym is een Sportclub gelegen aan Langelermaatweg 71 in Hengelo.

Meer informatie over BEWEEG. boutique gym in Hengelo

Bij BEWEEG. Boutique Gym begrijpen ze dat iedereen op een prettige en ontspannen manier wil werken aan zijn fysieke en mentale gezondheid, ongeacht leeftijd. De coaches bij BEWEEG hebben allemaal hun eigen kracht en kwaliteiten, waardoor hun kennis en ervaring jouw kracht wordt. Ze bieden verschillende trainingen aan, zoals personal training, advanced small group training, LEAN small group training, het Hero-programma voor kinderen, mental coaching, voedingsadvies en voedingssupplementen. Daarnaast biedt BEWEEG ook workshops en trainingen voor bedrijven. Klanten van BEWEEG zijn erg tevreden en ervaren veel plezier tijdens de lessen. BEWEEG heeft vestigingen in Hengelo en Markelo en heeft ruime openingstijden, ook in het weekend.

Wil je weten wat BEWEEG. boutique gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BEWEEG. boutique gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BEWEEG. boutique gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BEWEEG. boutique gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BEWEEG. boutique gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BEWEEG. boutique gym

Bezoekers bekeken ook