Beweegcentrum Twente

Beweegcentrum Twente is een Gezondheidsclub gelegen aan Weldamstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Beweegcentrum Twente in Hengelo

In Beweegcentrum Twente, gevestigd in Hengelo, kunt u terecht voor diverse beweegprogramma's onder persoonlijke begeleiding. Het centrum biedt ook behandelingen voor mensen met lichamelijke klachten, aandoeningen en beperkingen. Daarnaast kunt u hier revalideren na bijvoorbeeld een heup- of knieprothese. Na uw behandeling kunt u ontspannen in de 'huiskamer' van het centrum. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. De openingstijden van Beweegcentrum Twente zijn op maandag, woensdag en donderdag van 07.00-21.00 uur, op dinsdag van 07.00-17.00 uur, op vrijdag van 07.00-16.00 uur en op zaterdag van 09.00-13.00 uur. Het centrum is gesloten op zondag. De contactgegevens zijn: Weldamstraat 2, 7557KG Hengelo en telefoonnummer 074 3032638.

Wil je weten wat Beweegcentrum Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beweegcentrum Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beweegcentrum Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beweegcentrum Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Beweegcentrum Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beweegcentrum Twente

Bezoekers bekeken ook