Bezorgrestaurant De Beren Hengelo

Bezorgrestaurant De Beren Hengelo is een Restaurant gelegen aan Marskant 14 in Hengelo.

Meer informatie over Bezorgrestaurant De Beren Hengelo in Hengelo

In deze tekst worden verschillende gerechten en menu's beschreven die je kunt bestellen bij De Beren. Er zijn verschillende burgermenu's, zoals het Classic burgermenu met rundvleesburger, het Chicken crush burgermenu met krokante kipfiletstrips en het Cheese burgermenu met oude kaas en bacon. Daarnaast zijn er ook andere gerechten zoals de Loaded schnitzel met cheddarkaas en bacon, de Pulled Chicken Tzatziki Wrap en verschillende maaltijdsalades. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu's met onder andere kroket, frikandel en kipschnitzel. Daarnaast zijn er ook fingerfood opties zoals de Borrelmix en de Chili cheeze nuggets.

Wil je weten wat Bezorgrestaurant De Beren Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bezorgrestaurant De Beren Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bezorgrestaurant De Beren Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bezorgrestaurant De Beren Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bezorgrestaurant De Beren Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bezorgrestaurant De Beren Hengelo

Bezoekers bekeken ook