BigGym Hengelo

BigGym Hengelo is een Sportschool gelegen aan Hamerstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over BigGym Hengelo in Hengelo

bigGym in Hengelo heeft verschillende faciliteiten, waaronder cardio, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel en kleedkamers. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, zoals een onbeperkt abonnement voor 2 personen, een onbeperkt abonnement voor 1 persoon, een daluren abonnement voor 1 persoon, een flexibel abonnement voor 1 persoon en een abonnement voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen voor €8. Voor meer informatie kan de biggym app gedownload worden.

Wil je weten wat BigGym Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BigGym Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Hengelo

Bezoekers bekeken ook