Bistro De Pepperpot

Bistro De Pepperpot is een Restaurant gelegen aan Oelerweg 64A in Hengelo.

Meer informatie over Bistro De Pepperpot in Hengelo

Bistro De Pepperpot in Hengelo biedt de mogelijkheid om online te bestellen. Op de menukaart staan verschillende gerechten, waaronder de populaire Brochette Pepperpot, Mix Grill en Saté. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 741 beoordelingen. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van unieke kortingen en acties. Bestel je via de website of app, dan krijg je een gratis drankje bij bestellingen vanaf € 15,00. Daarnaast is er een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Helaas is de website op dit moment gesloten. Naast vleesgerechten zijn er ook vegetarische en visgerechten verkrijgbaar. Kinderen kunnen kiezen uit een kindermenu met frikandellen of kroketten en salades zijn ook beschikbaar. Bij de bestelling kun je extra's zoals aardappelschijfjes, steakhouse friet, stokbrood en verschillende sauzen toevoegen. Er is ook een ruim aanbod aan dranken, zoals cola, Fanta en rode huiswijn.

Wil je weten wat Bistro De Pepperpot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Pepperpot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Pepperpot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Pepperpot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bistro De Pepperpot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Pepperpot

Bezoekers bekeken ook