Bistro Kees

Bistro Kees is een Bistro gelegen aan Molenstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Bistro Kees in Hengelo

Het allerbelangrijkste voor mij is om mensen blij te maken met eten en hen een complete avond te bieden. Ik word er gelukkig van om gasten te zien genieten van mijn gerechten en om hen te verwelkomen met een grote glimlach. Het is mijn passie en ik doe het met liefde. Het maakt me niet uit of ik in een klein restaurant werk of in een groot hotel, zolang ik maar bezig kan zijn met eten en mensen gelukkig kan maken. Het is mijn doel om elke gast een geweldige culinaire ervaring te geven en ervoor te zorgen dat ze tevreden en voldaan naar huis gaan. Ik ben dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en ik kijk ernaar uit om nog vele jaren mensen te kunnen verwennen met mijn heerlijke gerechten.

Wil je weten wat Bistro Kees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Kees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Kees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Kees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bistro Kees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Kees

Bezoekers bekeken ook