BitWise smart web solutions

BitWise smart web solutions is een Softwarebedrijf gelegen aan Demmersweg 40 in Hengelo.

Meer informatie over BitWise smart web solutions in Hengelo

BitWise is een digitaal productiebureau dat slimme en doelgerichte web-based toepassingen ontwikkelt. Ze realiseren webbased maatwerk software, sites, shops en e-mail marketing tools voor organisaties in verschillende branches, zowel lokaal als internationaal. BitWise werkt met gedreven programmeurs en vormgevers en heeft recentelijk samengewerkt met Denk aan projecten zoals websites voor DZEP Alliantie, Durf in het onderwijs en Oosterbeek Humus. Ze hebben ook een 'scan' module opgezet voor de Data Science Scan website en een WMF Perfection promowebsite voor WMF. Daarnaast hebben ze webshops en websites gebouwd voor onder andere BTG Services, Carmel College Salland en Alerta. BitWise is altijd op zoek naar getalenteerde programmeurs en nodigt mensen uit voor een open sollicitatie. Ze kunnen gecontacteerd worden via hun contactformulier of op hun adres in Hengelo. BitWise werkt ook samen met hun zusterorganisatie ChainWise Bedrijfssoftware onder de naam TheWiseCompany om complexe web-based toepassingen te realiseren voor hun klanten.

Wil je weten wat BitWise smart web solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BitWise smart web solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BitWise smart web solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BitWise smart web solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BitWise smart web solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BitWise smart web solutions

Bezoekers bekeken ook