Blokker Hengelo

Blokker Hengelo is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Thiemsbrug 55 in Hengelo.

Meer informatie over Blokker Hengelo in Hengelo

Bij Blokker Thiemsbrug Hengelo kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor je huis. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen en serviessets, en keukenapparaten zoals koffiemachines en frituurpannen. Ook voor schoonmaakartikelen, zoals stofzuigerzakken en luchtverfrissers, ben je bij deze winkel aan het juiste adres. Daarnaast hebben ze ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online advies krijgen van de medewerkers. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Blokker Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Blokker Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Hengelo

Bezoekers bekeken ook