bluebear

bluebear is een Softwarebedrijf gelegen aan Anninksweg 14A in Hengelo.

Meer informatie over bluebear in Hengelo

BlueBear is een bedrijf dat al 20 jaar SaaS-oplossingen ontwikkelt en kwaliteitsdiensten levert om bedrijven veiliger te maken. Ze bieden internetmarketing diensten zoals zoekmachinemarketing, SEO, SEA, retargeting en custom e-mailmarketing om meer verkeer naar websites te genereren. Daarnaast hebben ze ook een modern en flexibel web-based werkvergunningensysteem en een certificaat- en instructiesysteem waarmee werknemers vooraf een certificaat moeten behalen voordat ze aan het werk gaan bij een klant. BlueBear heeft een gepassioneerd team van specialisten met een no-nonsense houding en een unieke combinatie van specialiteiten om complexe software te ontwikkelen. Ze hebben zich gespecialiseerd in het leveren van eigen ontwikkelde SaaS-applicaties in de veiligheidsmarkt en dragen bij aan veilig werken in verschillende branches. Ze bedienen zowel mkb-bedrijven als multinationals in binnen- en buitenland. Als je geïnteresseerd bent en de juiste uitdaging als softwareontwikkelaar nog niet hebt gevonden, nodigen ze je uit om eens te komen praten.

Wil je weten wat bluebear verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bluebear of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bluebear? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bluebear het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar bluebear reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bluebear

Bezoekers bekeken ook