BlueTree

BlueTree is een IT-consultancy gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over BlueTree in Hengelo

BlueTree is een expert in het optimaliseren en laten groeien van organisaties door middel van business intelligence (BI) producten zoals platformen, dashboards en koppelingen. Ze ontwikkelen platformen die problemen kunnen oplossen of organisaties kunnen laten uitblinken. Ze halen de benodigde informatie op met eigen koppelingen en zorgen ervoor dat iedereen binnen de organisatie ermee kan werken. Hun oplossingen zijn naadloos geïntegreerd in het IT landschap van hun klanten en hebben een positieve impact op het dagelijks werk en dragen bij aan organisatiedoelen. Ze bieden ook een Artificial Intelligence adviestool waarmee klanten direct gepersonaliseerd advies kunnen genereren. BlueTree nodigt geïnteresseerden uit om langs te komen voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je weten wat BlueTree verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BlueTree of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BlueTree? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlueTree het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BlueTree reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BlueTree

Bezoekers bekeken ook