Bodemschat

Bodemschat is een Winkel gelegen aan Borgmanweg 15 in Hengelo.

Meer informatie over Bodemschat in Hengelo

Bodemschat Geologisch Verzendhuis biedt een verstelbare pin-standaard aan met een hoogte van 40 mm. Daarnaast hebben ze ook een nieuw product genaamd "Geschiedenis v.h. Leven - 8k: Jura - Dinosauria". Het is niet duidelijk wat dit precies inhoudt, maar het lijkt iets te maken te hebben met de geschiedenis van het leven tijdens het Jura-tijdperk en dinosauriërs. Bodemschat is een bedrijf dat zich bezighoudt met geologische producten en ze hebben een showroom en nemen deel aan beurzen. Ze hebben ook een klantenservice en je kunt contact met hen opnemen via hun website. Alle rechten voorbehouden aan Bodemschat en de website is ontwikkeld door dNovo ICT.

Wil je weten wat Bodemschat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodemschat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodemschat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodemschat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bodemschat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodemschat

Bezoekers bekeken ook