Body Practice Fit VOF

Body Practice Fit VOF is een Sportclub gelegen aan Straatsburg 5 Postadres Walhofstraat 73 Enschede in Hengelo.

Meer informatie over Body Practice Fit VOF in Hengelo

Bij Body Practice kunnen vrouwen terecht voor bewegings- en leefstijladvies. Ze bieden verschillende workouts aan, zoals Hatha Yoga en Brisk Walking voor beginners. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Relax Practice, waarbij het lichamelijke aspect van Yoga centraal staat. Voor vrouwen die hun eetpatroon willen verbeteren is er het BEB programma, waarbij ze begeleid worden door een BGN Gewichtsconsulent. De sportaccommodatie bevindt zich in Wijkcentrum Slangenbeek in Hengelo. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jannet of Irene via telefoon of e-mail, of een kijkje nemen op de website of Facebook pagina van Body Practice.

Wil je weten wat Body Practice Fit VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Body Practice Fit VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Body Practice Fit VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Body Practice Fit VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Body Practice Fit VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Body Practice Fit VOF

Bezoekers bekeken ook