Boekhandel Broekhuis

Boekhandel Broekhuis is een Boekwinkel gelegen aan Wemenstraat 45 in Hengelo.

Meer informatie over Boekhandel Broekhuis in Hengelo

Boekhandel Broekhuis heeft verschillende winkels in Nederland, waaronder in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Ze hebben ook vacatures openstaan. Het Boek van het jaar 2022, gekozen door Boekhandel Broekhuis, is "De grootste bankoverval aller tijden" geschreven door Frank Krake. De verzendkosten voor boeken variëren, maar bij webbestellingen vanaf € 25 zijn de verzendkosten gratis. De levertijd van Nederlandse titels en tweedehands boeken is gemiddeld 1-2 werkdagen, terwijl de levertijd van anderstalige boeken gemiddeld 2-5 werkdagen is. Verzending naar België en Duitsland is ook mogelijk, met verschillende verzendkosten. In de webshop van Boekhandel Broekhuis kunt u afrekenen met verschillende betaalmethoden. U kunt zich ook inschrijven voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Wil je weten wat Boekhandel Broekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boekhandel Broekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boekhandel Broekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boekhandel Broekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Boekhandel Broekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boekhandel Broekhuis

Bezoekers bekeken ook