Boetiek Timeless

Boetiek Timeless is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Achterhoekse Molenweg 60 in Hengelo.

Meer informatie over Boetiek Timeless in Hengelo

Bij Boetiek Timeless in Hengelo kunt u zowel mooie dames- als kinderkleding kopen en inbrengen. De boetiek, gelegen aan de Achterhoekse Molenweg 60, heeft een zeer ruim assortiment. Op dit moment nemen ze weer volop najaarskleding in. De openingstijden zijn op donderdag en vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur, en op zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag is er geen mogelijkheid om kleding in te brengen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Timeless Hengelo. Je kunt ook contact met hen opnemen via e-mail of telefoon. Het Kvk-nummer is 85035297 en het btw-id is NL004048443B02.

Wil je weten wat Boetiek Timeless verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boetiek Timeless of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boetiek Timeless? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boetiek Timeless het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Boetiek Timeless reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boetiek Timeless

Bezoekers bekeken ook