Bokabouwbedrijf

Bokabouwbedrijf is een Bouwbedrijf gelegen aan August Vördingstraat 151 in Hengelo.

Meer informatie over Bokabouwbedrijf in Hengelo

Boka bouwbedrijf is een solide en allround bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in aanbouw en verbouw projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder schilderen, loodgieterswerk, vloeren, tegelwerken, vloerverwarming, elektra reparaties, badkamer renovaties en keukenmontage. Het bedrijf is gevestigd aan de August Vördingstraat 151 in Hengelo en is bereikbaar via e-mail op info@bokabouwbedrijf.nl of telefonisch op +31 6 38522886. Het KVK-nummer van het bedrijf is 85408719.

Wil je weten wat Bokabouwbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bokabouwbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bokabouwbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bokabouwbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bokabouwbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bokabouwbedrijf

Bezoekers bekeken ook