Bolhuis Schilderwerken

Bolhuis Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Zoutwinningsweg 25 in Hengelo.

Meer informatie over Bolhuis Schilderwerken in Hengelo

Bolhuis Schilderwerken is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in onderhoudsschilderwerk en beglazing. Het bedrijf staat bekend om zijn goede reputatie, vakmanschap en betrouwbaarheid. Alle medewerkers zijn goed opgeleide en gediplomeerde vaklieden. Naast reguliere werkzaamheden heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in glas- en schilderwerk voor monumenten, restauratie en renovatie. Bolhuis Schilderwerken streeft ernaar om het predicaat Hofleverancier te verwerven in 2026. Het bedrijf biedt 5 jaar garantie op buitenschilderwerk en maakt graag vrijblijvend een offerte voor projecten. Ze bieden diensten aan zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Klanten zijn tevreden over de geleverde kwaliteit en het bedrijf heeft verschillende projecten uitgevoerd voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Voor contact kan er gebeld of gemaild worden en er is ook een mogelijkheid voor reparatieverzoeken, glasschade, lekkage of klachten. Het bedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie, wat zekerheid biedt over de kwaliteit en garantie van het geleverde werk.

Wil je weten wat Bolhuis Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bolhuis Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bolhuis Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bolhuis Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bolhuis Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bolhuis Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook