booq Tafelreservering

booq Tafelreservering is een Softwarebedrijf gelegen aan Platinastraat 25 in Hengelo.

Meer informatie over booq Tafelreservering in Hengelo

Gasten kunnen snel en eenvoudig reserveren via Google, de website of social media. Door verleidelijke arrangementen aan te bieden en handige herinneringsmails te sturen, kunnen extra reserveringen gestimuleerd worden en het aantal no-shows verminderd worden. Met een overzicht van alle reserveringen kan de tafelbezetting optimaal worden gemanaged. Het reserveringssysteem is beschikbaar via een app, waardoor de data altijd en overal toegankelijk is. Daarnaast kunnen tafels strategisch en efficiënt worden gevuld en kunnen reserveringen eenvoudig beheerd worden. Gasten kunnen online reserveren via Google, Facebook of de kalender op de website. Het reserveringssysteem is gebruiksvriendelijk en zorgt voor een goede service naar gasten toe.

Wil je weten wat booq Tafelreservering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van booq Tafelreservering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij booq Tafelreservering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je booq Tafelreservering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar booq Tafelreservering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. booq Tafelreservering

Bezoekers bekeken ook