Bouwbedrijf De Jong Twente B.V.

Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. is een Aannemer gelegen aan Benninksweg 58 in Hengelo.

Meer informatie over Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. in Hengelo

Bouwbedrijf De Jong is een ervaren bouwpartner die gespecialiseerd is in verschillende vormen van bouw, verbouwing, restauratie, renovatie, onderhoud en verduurzaming van woningen en bedrijven. Ze hebben verschillende nieuwbouwprojecten gerealiseerd en streven naar functionele en duurzame resultaten. Daarnaast zijn ze goed in het aanpassen en verbouwen van bestaande woningen en bedrijfspanden. Ze kunnen zowel restauraties uitvoeren om bouwkundige onderdelen in hun oorspronkelijke staat te herstellen, als renovaties waarbij moderne materialen worden gebruikt. Goed onderhoud is van groot belang voor de technische staat van een pand, en als dit niet goed wordt uitgevoerd, kan het leiden tot renovatie of restauratie. Bouwbedrijf De Jong is een erkend bouwbedrijf dat sinds 1933 actief is in Twente en omstreken.

Wil je weten wat Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf De Jong Twente B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bouwbedrijf De Jong Twente B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf De Jong Twente B.V.

Bezoekers bekeken ook