BrainWash Kappers Hengelo

BrainWash Kappers Hengelo is een Kapper gelegen aan Uitslagsweg 93-17 in Hengelo.

Meer informatie over BrainWash Kappers Hengelo in Hengelo

BrainWash Kappers is een kappersketen met 175 salons door heel Nederland. Ze bieden verschillende behandelingen aan en zijn gespecialiseerd in de laatste trends. De kappers zijn gekwalificeerd en opgeleid door vakexperts. Bij BrainWash vind je eerlijke prijzen zonder verrassingen, met aantrekkelijke all-in pakketten. Ze bieden een goede service in een informele en toegankelijke omgeving. Ook hebben ze een eigen productlijn, waaronder de Snelle Booster droogshampoo die zorgt voor meer volume en stevigheid aan het haar. BrainWash is ook op zoek naar nieuwe medewerkers en biedt verschillende vacatures aan. Je kunt contact met hen opnemen voor vragen of klachten. Daarnaast kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief en hen volgen op Instagram.

Wil je weten wat BrainWash Kappers Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BrainWash Kappers Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BrainWash Kappers Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BrainWash Kappers Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BrainWash Kappers Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BrainWash Kappers Hengelo

Bezoekers bekeken ook