Brand Specials

Brand Specials is een Reclamebureau gelegen aan De Wetstraat 150b in Hengelo.

Meer informatie over Brand Specials in Hengelo

Brand Specials is een branding- en designstudio die gelooft in het maken van het beste werk en het zijn van de beste om mee samen te werken. Ze zijn betrokken en streven ernaar om spraakmakend te zijn in alles wat ze doen. Ze bouwen aan sterke merken door middel van samenwerking en het creëren van slimme concepten gebaseerd op een heldere merkstrategie. Ze hebben gewerkt aan spraakmakende campagnes voor merken als Univé Oost en SPGPrints, en hebben ook gewerkt aan de Special Olympics Twente. Hun aanpak omvat strategie, creatie en activatie, waarbij ze merken aantrekkelijk maken en hun doelgroep willen aanspreken en overtuigen. Ze hebben ook een nieuwe creatieve broedplaats en bieden mogelijkheden voor werk en stages.

Wil je weten wat Brand Specials verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brand Specials of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brand Specials? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brand Specials het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Brand Specials reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brand Specials

Bezoekers bekeken ook