Broekhuis Opel Hengelo

Broekhuis Opel Hengelo is een Autohandel gelegen aan Steenzoutweg 16 in Hengelo.

Meer informatie over Broekhuis Opel Hengelo in Hengelo

Broekhuis Opel Hengelo is de officiële Opel dealer voor de regio Hengelo. Ze bieden zowel nieuwe als gebruikte Opel auto's en verzorgen ook onderhoud en reparaties. Het doel van het bedrijf is om hun klanten zorgeloos rijplezier te bieden. Daarnaast zijn ze ook een officiële Opel bedrijfswagen dealer en kunnen ze helpen bij het vinden van een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen. Ze bieden ook persoonlijke bedrijfsinrichting in samenwerking met Broekhuis Carplus. Op de website kunnen klanten reviews lezen en een werkplaatsafspraak plannen. Ze hebben ook een online carconfigurator beschikbaar. Het team van Broekhuis Opel Hengelo staat klaar om te helpen en nodigt klanten uit om langs te komen.

Wil je weten wat Broekhuis Opel Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broekhuis Opel Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broekhuis Opel Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broekhuis Opel Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Broekhuis Opel Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broekhuis Opel Hengelo

Bezoekers bekeken ook