Brok Interieur

Brok Interieur is een Woonwinkel gelegen aan Drienerstraat 47 in Hengelo.

Meer informatie over Brok Interieur in Hengelo

Brok Interieur bestaat 90 jaar en dat wordt gevierd. Ze hebben een nieuwe fauteuil in hun collectie, genaamd Moulin Lounge van Artifort. Daarnaast hebben ze veel nieuwe items toegevoegd aan hun collectie. Bij Brok Interieur kan je terecht voor interieuradvies, slaapadvies en advies voor vloer- en raamdecoratie. Ze zijn al 90 jaar gevestigd in het centrum van Hengelo en hebben een showroom van 3000 vierkante meter. Je kunt er ook terecht voor advies over het inrichten van je droomhuis. Ze hebben een slaap- en textielafdeling en je kunt er je complete droomhuis inrichten met design meubelen. Op 29 oktober is er een koopzondag en je kunt gratis parkeren. Ze geven ook interieuradvies, waarbij ze je helpen bij het verkennen van de winkel en het ontwerpen van een inrichting. Je kan een afspraak maken of gebeld worden voor advies. Ze zijn ook actief op Pinterest en Instagram en je kunt hun showroom bezoeken in Hengelo. Het team van Brok Interieur staat klaar om je te helpen.

Wil je weten wat Brok Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brok Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brok Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brok Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Brok Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brok Interieur

Bezoekers bekeken ook