BROWHOUSE17

BROWHOUSE17 is een Schoonheidssalon gelegen aan Tollensstraat 17 in Hengelo.

Meer informatie over BROWHOUSE17 in Hengelo

Linde, de eigenaar van een salon in Hengelo, is gespecialiseerd in het creëren van perfect gepersonaliseerde wenkbrauwen. Na jarenlang hard werken en persoonlijke tegenslagen is ze weer helemaal klaar om verder te gaan. Ze heeft een nieuwe salon laten verbouwen die een rustgevende en huiselijke sfeer uitstraalt. Linde wil dat iedereen die binnenkomt zich veilig en ontspannen voelt. Daarnaast zorgt ze ervoor dat haar klanten met prachtige wenkbrauwen de deur uitgaan. Linde raadt iedereen aan om een rustmoment te nemen en haar salon met fleeky brows te verlaten.

Wil je weten wat BROWHOUSE17 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BROWHOUSE17 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BROWHOUSE17? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BROWHOUSE17 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BROWHOUSE17 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BROWHOUSE17

Bezoekers bekeken ook