Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Willem de Merodestraat 92 in Hengelo.

Meer informatie over Bruna in Hengelo

Deze week is het de Week van het Engelse boek en er zijn veel interessante boeken om te ontdekken. Een van de boeken die veel aandacht trekt, is de nieuwe Jack Reacher, waarin hij een nieuw geheim ontrafelt. Daarnaast is er een boek dat de gebeurtenissen op de Oostzee onderzoekt en een nieuwe thriller van Suzanne Vermeer. In de Boeken top 100 staan verschillende titels, waaronder ook Maarten van Rossem's jeugdherinneringen. Als je geluk hebt, kun je zelfs een trip naar Keulen winnen. Maar wees er snel bij, want de actie is alleen geldig tot 15 december. Ook is er een Boeken top 10 per genre, waarbij er een boek is dat razend populair is op TikTok. En als je nog inkt nodig hebt, kun je hier de beste en snelste inkt vinden. Kortom, er is genoeg te ontdekken in de verschillende genres.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook