Bureau Morbidee

Bureau Morbidee is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Albert Cuypstraat 8 in Hengelo.

Meer informatie over Bureau Morbidee in Hengelo

Wij zetten ons in voor goede en begrijpelijke communicatie rondom het levenseinde. Dit doen we door tips en adviezen te geven voor gesprekken over de dood, zowel met ernstig zieke mensen als met kinderen. Daarnaast hebben we een boek genaamd "Levenseindegesprekken" uitgebracht, een praktische gids voor zorgverleners. Ook vieren we ons tienjarig bestaan, waarbij we terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken naar het komende jaar. Verder hebben we nog een ander boek uitgebracht genaamd "Palliatieve zorg", ook een praktische gids voor zorgverleners. Ons doel is om de dood bespreekbaar te maken en bewustzijn te creëren over palliatieve zorg. We streven naar een doodvriendelijke samenleving waarin mensen openlijk kunnen praten over de laatste levensfase.

Wil je weten wat Bureau Morbidee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Morbidee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Morbidee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Morbidee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Bureau Morbidee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Morbidee

Bezoekers bekeken ook