burgerme Hengelo

burgerme Hengelo is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Nieuwstraat 36 in Hengelo.

Meer informatie over burgerme Hengelo in Hengelo

In de tekst worden verschillende producten en deals beschreven die burgerme aanbiedt. Er worden verschillende burgers genoemd, zoals de Mountain Cheese, Hamburger, Tasty Beef, en meer. Daarnaast zijn er ook combi-deals beschikbaar, waarbij je een burger naar keuze kunt combineren met friet, fingerfood, of salade. Voor kinderen is er een speciaal Minime Menu met fingerfood. Verder zijn er ook verschillende fingerfood opties, zoals Mixed Fingerfood, Chili & Cheese Nuggets, Chicken Fingers, en meer. Daarnaast biedt burgerme ook salades, desserts zoals Ben&Jerry's ijs en muffins, milkshakes en verschillende dranken aan. Om op de hoogte te blijven, kan de burgerme app gedownload worden.

Wil je weten wat burgerme Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van burgerme Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij burgerme Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je burgerme Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar burgerme Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. burgerme Hengelo

Bezoekers bekeken ook