BWO

BWO is een Sportcomplex gelegen aan Oldenzaalsestraat 518 in Hengelo.

Meer informatie over BWO in Hengelo

BWO is een sportvereniging uit Hengelo met afdelingen voor voetbal en handbal. Ze zijn constant op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies binnen de organisatie. Ze hebben een vacaturebank waarin vacatures geplaatst worden. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator. Daarnaast hebben ze een ledenshop waar leden items uit de clubcollectie kunnen kopen. De Ledenshop is een initiatief van teamwearspecialist Deventrade BV. BWO heeft ook een businessclub voor ondernemers uit Hengelo en omstreken. Het eerste voetbalelftal speelt in de Tweede klasse zaterdag.

Wil je weten wat BWO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BWO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BWO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BWO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BWO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BWO

Bezoekers bekeken ook