BWS Bouw

BWS Bouw is een Bouwbedrijf gelegen aan Jan Tinbergenstraat 221 in Hengelo.

Meer informatie over BWS Bouw in Hengelo

Als je plannen hebt om een nieuw bedrijfspand te bouwen, kan het handig zijn om een indicatie te krijgen van de bouwkosten. Op de website van deze bouwer kun je de benodigde vierkante meters per ruimtefunctie invullen en je mailadres achterlaten. Vervolgens krijg je een overzicht van de indicatieve investering en een toelichting. Natuurlijk begrijpen ze dat de calculator zijn beperkingen heeft en dat je je niet helemaal zult herkennen in het geconfigureerde bedrijfspand. Daarom willen ze graag verder kennis met je maken. Na een persoonlijke inventarisatie van je wensen en eisen stellen ze een passend schetsontwerp en bijbehorende kostenraming voor je op. Dus van grof naar fijn! Voor meer informatie kun je contact met ze opnemen.

Wil je weten wat BWS Bouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BWS Bouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BWS Bouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BWS Bouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar BWS Bouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BWS Bouw

Bezoekers bekeken ook