C's Beautysalon

C's Beautysalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Hamerstraat 10 in Hengelo.

Meer informatie over C's Beautysalon in Hengelo

Bij C's Beautysalon draait alles om een authentieke beautybeleving in een gemoedelijke sfeer. In een samenleving waarin we constant druk bezig zijn, waarderen we momenten van ontspanning des te meer. Bij C's Beautysalon word je volledig tot jezelf gebracht met persoonlijke aandacht en passie voor uiterlijke verzorging. De salon heeft een ongedwongen, huiselijke sfeer en wordt gerund door Carlien Oonk-van Dijk, een ervaren schoonheidsspecialiste en onderneemster. Ze put haar vaardigheden uit 15 jaar branche-ervaring en heeft een passie voor het verzorgen van mensen. De tarieven van de salon zijn betaalbaar, omdat ze geloven dat ontspanning voor iedereen bereikbaar moet zijn. Bij C's Beautysalon kun je achterover leunen, ontspannen en genieten van jouw moment.

Wil je weten wat C's Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van C's Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij C's Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je C's Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar C's Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. C’s Beautysalon

Bezoekers bekeken ook