Caballeros

Caballeros is een Restaurant gelegen aan Marktstraat 26 in Hengelo.

Meer informatie over Caballeros in Hengelo

Bij restaurant Caballeros in Hengelo kun je genieten van heerlijke klassieke Mexicaanse gerechten, verrukkelijke tapas en zorgvuldig bereide cocktails. Het restaurant heeft ruimte voor ongeveer honderd personen en beschikt over een open keuken. Het is dus ook zeer geschikt voor grote groepen en feestelijke diners, zoals verjaardagen, bruiloften en personeelsuitjes. Bij Caballeros word je hartelijk ontvangen in een Zuid-Amerikaanse ambiance en kun je tegen een betaalbare prijs genieten van een eersteklas diner. Het menu biedt een breed scala aan malse vleessoorten, sappige visgerechten en klassieke Mexicaanse specialiteiten. Daarnaast is er een speciaal samengesteld 3-gangen keuzemenu beschikbaar. Het restaurant is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Het adres is Marktstraat 26 in Hengelo.

Wil je weten wat Caballeros verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caballeros of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caballeros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caballeros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Caballeros reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caballeros

Bezoekers bekeken ook