Cafetario

Cafetario is een Cafetaria gelegen aan Torenlaan 44 in Hengelo.

Meer informatie over Cafetario in Hengelo

Santorini is een Grieks eiland, maar het is ook de naam van een Grieks restaurant genaamd Santorino. Dit restaurant combineert het beste van andere landen, zoals een speciaal broodje met Chicken Doner. Daarnaast is er Cafetario, jouw favoriete cafetaria om de hoek, waar je nooit in de rij hoeft te staan omdat ze de lekkerste gerechten bij je thuis bezorgen. Bistro Bob biedt de keuze uit heerlijke gerechten die je normaal gesproken in een goed restaurant tegenkomt, zoals varkenshaas in een overheerlijke champignonsaus. Deze restaurants maken deel uit van het concept Bikz, waarin meerdere keukens binnen één pand hun producten aanbieden. Je kunt verschillende keukens combineren en alles wordt bij je thuis bezorgd. Bikz staat ook bekend als een Smart Kitchen, waarbij alle familieleden kunnen genieten van hun favoriete gerechten. Het concept is ook duurzaam, met het gebruik van elektrische voertuigen en recyclebare verpakkingen. Je kunt eenvoudig via de website of app bestellen en een bevestiging ontvangen met de geschatte levertijd. Het contactadres van Bikz is Torenlaan 44, 7559 PJ Hengelo, en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-25273232 en e-mailadres info@bikz.nl.

Wil je weten wat Cafetario verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetario of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetario? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetario het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Cafetario reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetario

Bezoekers bekeken ook