Camping De Zwaaikom

Camping De Zwaaikom is een Kampeerterrein gelegen aan Kettingbrugweg 60 in Hengelo.

Meer informatie over Camping De Zwaaikom in Hengelo

Camping de Zwaaikom is een camping gelegen aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede, in de provincie Overijssel. De camping biedt vaste staanplaatsen voor stacaravans en chalets, zowel aan het water als op het veld. Daarnaast zijn er ook plaatsen voor campers en toercaravans. Er zijn verschillende verhuur accommodaties beschikbaar, zoals blokhutten en huisjes. Op het Twentekanaal kunnen gasten vissen en varen, maar zwemmen is niet toegestaan. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten, zoals een air trampoline, speelveld, basketbalbord en speeltoestellen. Op het terras is er een verkooploket voor drankjes en ijsjes. De camping biedt ook wifi, een wasserette en een camper serviceplaats. In de omgeving zijn er wandel- en fietsroutes, uitkijktorens, dorpen en steden zoals Hengelo en Enschede, en attracties zoals het Go-Planet parc en Familiepretpark De Waarbeek. De camping is geopend van 1 april tot 15 september en honden zijn niet toegestaan. Reserveringen kunnen worden gemaakt via het reserveringsaanvraagformulier of per e-mail.

Wil je weten wat Camping De Zwaaikom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Zwaaikom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Zwaaikom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Zwaaikom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Camping De Zwaaikom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Zwaaikom

Bezoekers bekeken ook