Carpe Diem Lunch & Diner

Carpe Diem Lunch & Diner is een Bistro gelegen aan Thiemsbrug 61 in Hengelo.

Meer informatie over Carpe Diem Lunch & Diner in Hengelo

Pluk de dag en geniet van het hier en nu, dat is de boodschap van het Latijnse spreekwoord Carpe Diem. Dit spreekwoord, afkomstig van de Romeinse dichter Horatius, spoort ons aan om de dag te gebruiken en niet uit te stellen wat vandaag gedaan kan worden. Bij Carpe Diem kunt u terecht voor verschillende gelegenheden zoals doopfeesten, babyshowers, verjaardagen, jubilea, private dining, buffetten en verlovingen. Ze zijn zelfs op zondag geopend en bieden heerlijke twaalf uurtjes aan. Ook zakelijke diners zijn mogelijk, zelfs buiten de reguliere openingstijden. Bij Carpe Diem kunt u genieten van verschillende lekkernijen, van vers bereide pasta tot een broodje kroket. Ze helpen u graag genieten! Het restaurant is gevestigd aan Thiemsbrug 61 in Hengelo en u kunt uw auto parkeren in Parkeergarage Thiemsburg. Daarnaast is er een gratis bewaakte fietsenstalling beschikbaar. Voor de actuele openingstijden kunt u terecht op hun Facebook-pagina. Neem contact op via telefoon, e-mail of Facebook.

Wil je weten wat Carpe Diem Lunch & Diner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carpe Diem Lunch & Diner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carpe Diem Lunch & Diner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carpe Diem Lunch & Diner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Carpe Diem Lunch & Diner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carpe Diem Lunch & Diner

Bezoekers bekeken ook