CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf

CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Sloetsweg 55 in Hengelo.

Meer informatie over CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf in Hengelo

Bij Peters Autobanden & Servicebedrijf in Hengelo kunt u terecht voor allerlei autodiensten, zoals het vervangen van banden, APK-keuringen, het repareren van uitlaten en schokdempers, het vervangen van accu's, het monteren van trekhaken, het onderhouden van remmen, het verversen van olie, het uitvoeren van aircoservice en het leveren van motorbanden en motorkleding. Ze zijn gespecialiseerd in onderhoud voor alle merken en leeftijden van auto's en geven 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om uw kenteken direct op naam te zetten bij Peters Bandenservice. Ze hebben ook een collectie van Grand Canyon Bikes en Richa.

Wil je weten wat CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CarProf Peters Autobanden- en Servicebedrijf

Bezoekers bekeken ook