Carthago ICT

Carthago ICT is een Softwarebedrijf gelegen aan John Maynard Keynesstraat 359 in Hengelo.

Meer informatie over Carthago ICT in Hengelo

Carthago ICT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in slimme digitale oplossingen, zoals softwareontwikkeling, security, user experience en architectuur. Ze hebben verschillende klantcases, waaronder Saxion, waarin ze security tooling hebben geïntegreerd in het softwareontwikkelproces om vroegtijdig beveiligingsissues te ontdekken. Ook hebben ze Heutink geholpen om de time to market te verlagen en het assortimentsbeheer effectiever te maken. Daarnaast heeft Carthago ook expertise op het gebied van softwareontwikkeling, security, user experience en architectuur. Ze hebben een totaalpakket aan diensten en werken samen met diverse partners om totaaloplossingen te bieden. Carthago is opgericht in 1999 en streeft ernaar om de klant centraal te stellen en medewerkers te stimuleren om een actieve rol te vervullen. Ze zijn constant op zoek naar nieuw talent om hun team te versterken en hebben verschillende openstaande vacatures. Het laatste nieuws op hun website bevat artikelen over onderwerpen zoals de problemen die een legacy systeem kan veroorzaken voor de user experience, het verschil tussen highcode en lowcode software ontwikkeling, en de introductie van hun nieuwe medewerker Luke. Als je geïnteresseerd bent in samenwerken met Carthago, staan ze klaar om je verder te helpen.

Wil je weten wat Carthago ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carthago ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carthago ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carthago ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Carthago ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carthago ICT

Bezoekers bekeken ook