Chatkracht

Chatkracht is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Beitelstraat 2 in Hengelo.

Meer informatie over Chatkracht in Hengelo

Chatkracht biedt de mogelijkheid om de klantenservice van een organisatie uit te besteden. Ze streven ernaar om ultieme klanttevredenheid te realiseren. Door het uitbesteden van de klantenservice kan er tijdsbesparing worden gecreëerd. Dit kan al beginnen met het uitbesteden van de live chatfunctie op de website. Hierdoor kunnen communicatiespecialisten de vragen van websitebezoekers beantwoorden en hoef jij je daar niet mee bezig te houden. Het is ook mogelijk om de gehele klantenservice uit te besteden aan Chatkracht, waarbij zij ervaring hebben in diverse klantenservicekanalen. Ze hechten veel waarde aan transparante communicatie en feedback met klanten en passen hun dienstverlening aan op de wensen en behoeften van de klant. Ze zijn bereikbaar van 9:00 uur 's ochtends tot 21:00 uur 's avonds en bieden ook e-mail klantenservice en social media ondersteuning.

Wil je weten wat Chatkracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chatkracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chatkracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chatkracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Chatkracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chatkracht

Bezoekers bekeken ook