China Tuin

China Tuin is een Aziatisch restaurant gelegen aan Oldenzaalsestraat 547 in Hengelo.

Meer informatie over China Tuin in Hengelo

Bij Urban GRND by China Tuin in Hengelo kun je een onvergetelijke avond vol plezier en heerlijk eten beleven. Ze bieden een uniek All You Can Eat-concept met Shared Dining, waarbij je onbeperkt kunt genieten van een diversiteit aan gerechten. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten zoals Jeu de Boules, Bijlwerpen en Pooltafels. Terwijl ze zich voorbereiden op de heropening, kun je nog steeds genieten van hun afhaal- en bezorgservice. Urban GRND is de ideale plek voor gezellig samenzijn en plezierige ervaringen. Ze bieden verrukkelijke gerechten en amusement onder het motto "Enjoy Good Times Together".

Wil je weten wat China Tuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China Tuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China Tuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China Tuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar China Tuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China Tuin

Bezoekers bekeken ook