Circle-Fit Hengelo

Circle-Fit Hengelo is een Sportschool gelegen aan Enschedesestraat 37 in Hengelo.

Meer informatie over Circle-Fit Hengelo in Hengelo

Circle-Fit is een populaire circuit club in Nederland. Ze bieden ruime openingstijden, moderne apparatuur en aantrekkelijke prijzen. Bij Circle-Fit voelt iedereen zich thuis en kun je op een ongedwongen manier aan je gezondheid werken. Hun Circuit Training is snel, leuk en makkelijk en je bent binnen 30 minuten klaar. Of je nu wilt afvallen, fit wilt worden of meer spierkracht wilt opbouwen, Circle-Fit biedt een effectieve en eenvoudige manier om je fitnessdoelen te bereiken. Leden hebben ook toegang tot de Circle-Fit app, waar ze hun trainingsprogramma kunnen beheren en zich kunnen aanmelden voor online trainingen. Er is ook de mogelijkheid om een proefles te volgen om kennis te maken met Circle-Fit. De tekst bevat ook enkele getuigenissen van tevreden klanten die de positieve effecten van het sporten bij Circle-Fit benadrukken.

Wil je weten wat Circle-Fit Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Circle-Fit Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Circle-Fit Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Circle-Fit Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Circle-Fit Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Circle-Fit Hengelo

Bezoekers bekeken ook