Climber Benelux B.V.

Climber Benelux B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Expolaan 50 in Hengelo.

Meer informatie over Climber Benelux B.V. in Hengelo

Climber is een bedrijf dat complexe data omzet in relevante informatie met behulp van de Qlik software. Ze zijn de grootste Qlik Partner in Europa sinds 2007 en hebben kantoren in vier landen. Climber biedt ook trainingen aan bij hun Qlik Academy om een datagedreven cultuur te creëren in organisaties. Daarnaast organiseren ze webinars om inzichten te delen over hoe Qlik helpt bij het nemen van beslissingen en het bijhouden van voorraad in de retailsector. Climber gelooft in datagedreven organisaties en combineert consultancy en software om management dashboards te creëren met behulp van QlikView of Qlik Sense. Ze hebben ook klantcases, nieuws en updates over Qlik Cloud. Je kunt contact met hen opnemen via verschillende kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland en Denemarken.

Wil je weten wat Climber Benelux B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Climber Benelux B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Climber Benelux B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Climber Benelux B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Climber Benelux B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Climber Benelux B.V.

Bezoekers bekeken ook