Clinique Dr. Don Hengelo

Clinique Dr. Don Hengelo is een Medische kliniek gelegen aan Demmersweg 136 in Hengelo.

Meer informatie over Clinique Dr. Don Hengelo in Hengelo

Clinique Dr. Don is een cosmetische kliniek met meer dan 25 jaar medische ervaring. De drijvende kracht achter de kliniek is Dr. Donald Ottens, een ervaren radioloog gespecialiseerd in interventieradiologie. Hij heeft nieuwe behandeltechnieken ontwikkeld die door zijn patiënten met veel succes worden ontvangen. De kliniek biedt behandelingen op het gebied van huidverbetering, figuurverbetering en huidverjonging, zoals rimpelbehandelingen, ooglidcorrecties, facelifts, liposuctie en lipofilling. Daarnaast hecht Clinique Dr. Don veel waarde aan een holistische benadering, waarbij ook de voeding en inname van vitaminen en mineralen worden meegenomen. De kliniek heeft vestigingen in Amsterdam, Hengelo en Enschede en biedt vrijblijvende consults aan.

Wil je weten wat Clinique Dr. Don Hengelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clinique Dr. Don Hengelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clinique Dr. Don Hengelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clinique Dr. Don Hengelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Clinique Dr. Don Hengelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clinique Dr. Don Hengelo

Bezoekers bekeken ook