CLUB-LIFE

CLUB-LIFE is een Sportschool gelegen aan Beneluxlaan 20 in Hengelo.

Meer informatie over CLUB-LIFE in Hengelo

Bij CLUB-LIFE draait het om inspanning en ontspanning. Ze willen graag weten wat jou beweegt, zodat ze je kunnen helpen met het behalen van sportieve doelen. De club biedt een breed scala aan groepslessen en individuele fitness, waarbij persoonlijke begeleiding en een gastvrije sfeer centraal staan. Daarnaast kun je ook de Funxtion uitproberen, een intensieve workout van 25 minuten onder begeleiding van een coach. Voor wie het maximale uit zijn trainingen wil halen, zijn er personal trainers met verschillende specialiteiten beschikbaar. CLUB-LIFE belooft haar leden op een verantwoorde manier te begeleiden bij het bereiken van hun sport- en gezondheidsdoelen, met persoonlijke aandacht. Ze bieden alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Wil je kennismaken of een proefles volgen? Vraag dan een gratis dagpas aan. CLUB-LIFE is er om doelen te realiseren en dromen waar te maken. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat CLUB-LIFE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CLUB-LIFE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CLUB-LIFE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CLUB-LIFE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar CLUB-LIFE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CLUB-LIFE

Bezoekers bekeken ook