Coen Wissink Tandartspraktijk

Coen Wissink Tandartspraktijk is een Tandarts gelegen aan Straatsburg 31 in Hengelo.

Meer informatie over Coen Wissink Tandartspraktijk in Hengelo

Bij tandartspraktijk Coen Wissink geloven ze in de kracht van een mooie, zelfverzekerde lach. Ze bieden een persoonlijke benadering en een zorgplan dat is afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de patiënt. De praktijk is rolstoelvriendelijk en maakt gebruik van moderne apparatuur. Helaas kunnen ze op dit moment geen nieuwe inschrijvingen aannemen. Voor behandelingen, tarieven en spoedgevallen kun je terecht op hun website. De rekeningen worden vanaf 1 oktober 2019 verstuurd door Infomedics, waar je de betaling eenvoudig kunt regelen. Infomedics kan de rekening ook declareren bij de zorgverzekeraar, dus eventuele vergoedingen worden altijd op de rekening vermeld. Tijdens de zomervakantie is de praktijk gesloten van 24 juli tot en met 13 augustus.

Wil je weten wat Coen Wissink Tandartspraktijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coen Wissink Tandartspraktijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coen Wissink Tandartspraktijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coen Wissink Tandartspraktijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Hengelo. Opzoek naar Coen Wissink Tandartspraktijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coen Wissink Tandartspraktijk

Bezoekers bekeken ook